Clash Royale Oduncu Destesi – Rehberi

Clash Royale Oduncu

Clash Royale Oduncu

 

Turuncu sakalına bulaşmış öfke iksiri size bir şeyler çağrıştırsın, öldüğünde öfkesi her yere saçılsın! Clash Royale Oduncu Destesi ile kazanılmamış maç kalmasın!

  • 8. Arena Donmuş Zirve‘de açılıyor ya da Efsanevi Sandıktan çıkıyor
  • Hızlı yakın dövüşçü, ortalama sağlık puanına karşın yüksek saldırı gücüne sahip
  • 4 İksir maliyetli
  • Onu efsanevi yapan şey ise öldüğü yere Öfke İksiri düşürmesi ve belirli bir alan içindeki bütün dost birim ve kulelerin saldırı ve hareket hızlarını arttırması.

Clash Royale Oduncu Destesi

Clash Royale Oduncu Destesi

Clash Royale Oduncu Destesi

Oduncu hem saldırı hem savunma odaklı kullanılabilen efsanevi bir birim. Öldüğünde ortaya çıkan Öfke Büyüsü savunma sırasında dost birim ve kuleleri hızlandırırken saldırıda da aynı şekilde dost birimleri hızlandırıyor. Yüksek sağlık puanlı tank birimlerin arkasında mücadeleye dahil olduğunda rakibinize 2 seçenek bırakıyor. Ya tankı öldürecek ya da Oduncuyu öldürecek. Oduncu ölürse yavaş olan tank hızlanacak ve kötü bir senaryo ortaya çıkacak. Peki rakibiniz tankı öldürmeyi tercih ederse ne olacak?

Rakibiniz Oduncu yerine tankı öldürmeye çalışırken yüksek saldırı hasarı sayesinde Oduncu bir çok birimi rahatlıkla öldürecek, kuleye karşı ise çok ciddi hasar verecektir. Eğer tankın ölmesi uzun sürer ve Oduncunun arkasına Balon, iskeletler gibi birimleri bırakabilirseniz bu sefer Oduncu öldüğünde bu birimler normalden çok daha hızlı hareket edecek ve düşman birimlerini ve kulelerini darmadağın edecek.

Clash Royale Oduncu Destesi Saldırısı

Clash Royale Oduncu Destesi Saldırısı

Haritanın en altına Devi bırakın bu sırada savunma yapın, Dev nehre yaklaştığında önüne Oduncuyu bırakın ve iksir dolduğu gibi arkasına başka bir saldırı birimi ekleyin. Bu sayede Oduncu ölecek ve Dev hızlı bir şekilde kuleye saldırmaya başlayacak. Dikkat etmeniz gereken şey Oduncuyu asla tek başına göndermemeniz, çünkü tek başına gittiğinde Mini Pekkadan farkı yok. Ayrıca öldüğünde Öfke Büyüsü de boşa gitmiş olacak. Bu arada Mini Pekkayla aynı saniye başı hasara sahip fakat daha hızlı vurduğu için Mini Pekkayı öldürüyor.

Yukarıda verdiğim Clash Royale Oduncu Destesi nde savunmamızı Top ve Barbarlar ile yapıyoruz. Sürü şeklinde gelen birimleri Çarpma ve Ateş Ruhları  ile engelliyoruz. İskeletler ile rakibi rahatsız edip Oduncu, Dev ve Balonla maçı kazanmaya çalışıyoruz. Hemen aşağıya yukarıdaki destenin oynanış videosunu bulabilirsiniz.

 

Clash Royale Oduncu İstatistikler

İksir
Elixir
Vuruş Hızı
Icons stats dmg speed
Hız
Icons stats speed
Yerleşme SüresiDeployTime Menzil
Icons stats range
Hedef
Icons stats target
Öfke Efekti
Icons stats boost
Öfke Süresi
Icons stats deploy time
Hareket
MovementMethodIcon
Tip
CardTypeIcon
Tür
RarityIcon
4 0.7 sn Çok Hızlı (120) 1 sn Yakın Kara +35% 6 sn Kara Birim Efsanevi
Seviye
LevelIcon
Sağlık Puanı
Icons stats hp
Hasar
Icons stats dmg
Saniye Başı Hasar
Icons stats dmg dps
1 950 200 285
2 1,045 220 314
3 1,149 242 345
4 1,263 266 380
5 1,387 290 414

Her türlü soru, öneri, görüşleriniz ve taktiklerinizi aşağıdaki yorum bölümüne yazmaktan çekinmeyin.

Leave a Reply