13 Nisan 2015 Pazartesi

Clash of Clans Yıldırım Büyüsü Kullanım Alanları




Merhaba arkadaşlar, bu yazımda sizlere Clash of Clans daki Yıldırım Büyüsünün kullanım alanlarından bahsedeceğim. Yıldırım Büyüsünü nasıl daha verimli kullanılacağını bu yazı sayesinde öğrenebilirsiniz.

Yıldırım Büyüsü

Yıldırım Büyüsü düşman köyü üzerinde kara bulutlar oluşturur ve 6 tane yıldırım köye seçtiğiniz nokta ve etrafına olmak üzere rastgele düşer. İlk tıkladığınız noktaya tam hasar verir diğer yıldırımlar ise ilkine oranla daha az hasar verir.

Kara İksir kasarken (ARTIK İŞE YARAMIYOR)

Yıldırım Büyüsü Kara İksir kasmakta zorlanan arkadaşlar için harika bir seçimdir. Düşmanın Kara
İksir deposuna atabildiğiniz kadar Yıldırım Büyüsü atın ve rahatlıkla Kara İksir kasın.

Klan savaşlarında kullanın

Diğer kullanım alanlarından birisi klan savaşlarına 7. seviye köy binasına saldırıyorsanız 3 tane Yıldırım Büyüsü ile bir Hava Savunmasını yıkın, ardından kalan Hava Savunmasının yakınından bütün Ejderhaları salın. 3 yıldız garantili taktiktir :)

Klan kaleleri hiç sorun değil

Düşman Klan Kalesinden Okçu, Büyücü tarzı birlikler çıkıyorsa bir Yıldırım Büyüsü atarak bütün
sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Bunu yapmadan önce hepsini bir kenara toplayıp iç içe duruyorlarken atmanızı öneririm.

Savunma binalarını ortalayarak atın

Eğer Yıldırım Büyüsü ile hava savunmaları dışında yıkmak istediğiniz savunma binası varsa ve bunlar yanyana duruyorsa tam ortalarına atın. Genellikle 2 büyü yeterli oluyor.

%50 yi tamamlamak için ideal büyü

Savaşın sonlarına doğru ordunuz harab olmuş düzeyde ve tek bir yıldız bile alamadınız mı? İşte Yıldırım Büyüsü tekrar yardımınıza koşuyor, canı az kalmış bir binaya atın ve kupalarınız sizde kalsın. Yıldırım Büyüsü tek vuruşta inşaat kulübelerini yıkabilir.

Eğlenmek istiyorsanız...

6. seviye 5 Yıldırım Büyüsü 4. seviye altı Köy Binalarını yıkabilir. Kesinlikle önermiyorum :)


7 yorum:

  1. Yeni güncelleme ile Yıldırım büyüleri Depolara işlemiyor konuyu güncellersiniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
  2. 4. Seviye 2 yıldırım 1 deprem buyusu 6. Seviye hava savunmasını yıkarmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yıkamıyo malesef , deprem son olsa bile.

      Sil
    2. peki 4 lvl yıldırım büyüsü 2 deprem büyüsü 1 lvl ama deprem bu büyüler 4 veya 5 hava savunmasını yıkarmı.

      Sil
    3. peki 4 lvl yıldırım büyüsü 2 deprem büyüsü 1 lvl ama deprem bu büyüler 4 veya 5 hava savunmasını yıkarmı.

      Sil
    4. Merhaba bugün 4 yıldırım büyüsü ile benden kara iksir çalmışlar. Uygulama geri döndü sandım ve ben de denedim ama olmuyor. Benden nasıl yıldırım ile hala iksir alabiliyorlar acaba ? Tşkler

      Sil
    5. Büyük ihtimalle Kara İksir Deposuna atılan yıldırım büyüsü etrafında ki kara iksir sondalarına vurmuştur. Bunun dışında mümkün olduğunu sanmıyorum.

      Sil



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!