Clash of Clans Her Köy Binasına Özel Saldırı Taktiği

Merhaba arkadaşlar, bir çok kişinin sorduğu ve kaynak aradığı bir konu olan Clash of Clans da her köy binasına özel saldırı Saldırı Taktiği ni bu yazımda ele aldım. Şundan şu kadar, bundan bu kadar gibi ordu dizilimleri vermedim, bunun yerine nasıl ordu oluşturmanız gerektiğini anlattım. Sonuçta her köy için standart bir saldırı düzenlemek neredeyse imkansız, oyunu öğrendikçe ve kendinizi geliştirdikçe farklı saldırı tiplerini denemenizi kesinlikle öneriyorum.
Köy Binası 2 Saldırı Taktiği

Köy binası 2’de kullanılacak en iyi birim Barbar’dır. En çok savunma binasının olduğu taraftan bütün Barbarlarınızı bırakın. Zaten bu seviyede çok az duvar ve savunma binası olduğu için korkmadan saldırabilirsiniz. Köy Binası 2 için en iyi Saldırı Taktiği budur.

Köy Binası 3 Saldırı Taktiği

Farm için gene Barbar kullanmanızı öneriyorum, belki Barbarın yanında biraz Okçu da atabilirsiniz. Eğer güçlü bir ordu istiyorsanız ordunuza bir kaç Dev ve 1-2 tane Duvar Yıkıcı ekleyin, bu birimlerin oyun başında masrafları çok fazla olduğu için Barbar-Okçu ikilisini kullanmanızı öneriyorum.

Köy Binası 4 Saldırı Taktiği

Oyuna biraz daha zaman ayırıp bu seviyede 1250 kupaya yaklaşmanızı öneririm, bunun çok zaman alacağını unutmayın. Dışarıda duran köy binalarını yıkmaya çalışın ve güçlü ordular kullanın. Dev ve Duvar Yıkıcı vazgeçilmez birimleriniz arasında olsun. Daha fazla güç istiyorsanız bir kaç Balon da köyleri kolayca yıkmanıza yardım edecektir. Bu sayede kolayca 3. inşaatçıyı alabilecek kadar Yeşil Taşa sahip olabilirsiniz. Eğer ki kupa kasmak yerine farm yapmak istiyorsanız, ordunuzda 2-3 Dev olsun, Devleri köyün farklı noktalarından bırakıp hemen arkalarından Barbar ve Okçu ordunuzu bırakın. Devler savunmayı oyalarken kalan ordunuz savunma binalarını ve köyün geri kalanını yıkacaktır.

Köy Binası 5 Saldırı Taktiği

Her zamanki gibi farm için Barbar ve Okçu ikilisini öneriyorum, yanlarına bir kaç Dev ve belki az biraz Goblin eklemek hiç fena bir fikir değil. Daha güçlü ordular kısmında ise işin içine Büyücü giriyor, Okçu ve Barbardan kısıp yerine Büyücü eklerseniz çok daha verimli sonuçlar alabilirsiniz. Özellikle klan savaşlarında güçlü ordunun sırrı Büyücüdür. Büyücüleri ne kadar iyi korursanız o kadar etkili olurlar, bu yüzden Devlerin sayısını arttırmalı ve şifa büyülerini çok iyi kullanmalısınız. Bu seviyede duvar sayısı da arttığı için en az 4 Duvar Yıkıcı kullanmanızı öneriyorum.

Köy Binası 6 Saldırı Taktiği

Köy Binası 6’da nihayet Şifacı açılıyor ve bu seviyede inanın bir çok birimden daha iyi iş yapıyor. Yapmanız gereken şey köyün Hava Savunmasına en yakın yerden Devlerinizi ve Duvar Yıkıcılarınızı bırakmak. Hava Savunması yıkılınca Şifacıyı bırakın ve ardından ordunuzun geri kalanını bırakın. Bu taktik ile bir çok köyü rahatlıkla yıkabilirsiniz. Farm yapmak için hala Barbar ve Okçu ordusunu kullanmanızı öneriyorum, ucuz, hızlı ve etkili daha ne olsun!

Köy Binası 7 Saldırı Taktiği

Köy Binası 7 de ciddi savaşlar sizleri bekliyor olacak. Çünkü oyundaki en güçlü birimlerden 2 si Ejderha ve Domuz Binicisi açılıyor ve köyleri dümdüz etmek için ideal birimler. Tamamen Ejderhadan oluşan bir ordu çok masraflı olmasına karşılık köyü tamamen yıkmak için en etkili ordulardan biridir, 3 tane Yıldırım Büyüsünü bir Hava Savunmasına atıp, geriye kalan bütün
Ejderhalarınızı kalan Hava Savunmasının tarafından atın ve köyün yıkılışını izleyin. Domuz Binicisi içinse hepsini belli bir yerden bırakın ve canları azaldıkça Şifa Büyüsünü kullanın. Farm yaparken gene Barbar ve Okçu kullanın, eğer amacınız Kara İksir kasmak ise bu ordunun içine bir kaç tane Duvar Yıkıcı ekleyip Kara İksir deposuna giden yolu açmaya çalışın.

Köy Binası 8 Saldırı Taktiği

Bu seviyede Okçu ve Barbar ile köye girmek ciddi derecede zorlaştığı için Farm yaparken Dev,Duvar Yıkıcı, Goblin ve Okçu kullanmanızı öneriyorum. Eğer oyuna ayırabildiğiniz zaman çoksa ölü köyleri arayın ve Barbar, Okçu kullanın çok daha karlı olur. Bu seviyede Golem de açıldığı için çok güçlü ordu arayanlar Golem ve Büyücü ikilisini denesin. Önceki seviyelerdeki gibi Ejderha ve Domuz Binicisi bu seviyede gayet güzel iş yapıyor.

Köy Binası 9 Saldırı Taktiği

Köy binası 9 da Dev ve Balon 6. seviye olabiliyor ve 5 ile 6 arasında ciddi bir fark var. Hem sağlık puanı hemde verdiği hasar artıyor, özellikle Balon bir kaç vuruşta ölürken bu seviyede Büyücü Kulelerine karşı çok daha dayanaklı oluyor. Peki biz Balonu nasıl kullanacağız? Tabiki de Lav Tazının hemen arkasından atacağız, Öfke ve Şifa büyüsü en büyük yardımcımız olacak ve bir çok köyü paramparça edeceğiz. Klan savaşlarında gayet işe yarayan Lav Tazı-Balon-Dalkavuk ordusunun dışında Golem- Büyücü ordusu da gayet güzel iş yapıyor. Farm yapmak isteyenler güçlenen Devin nimetlerinden yararlansın diyorum. Biraz Dev, 6 tane Duvar Yıkıcı ve geri kalan Ordu Goblin, Barbar ve Okçu olsun, hem ucuz hemde çok etkili bir ordu şeklidir. 9. seviye köy binasına saldırırken Domuz Binicisi kullanmak çok riskli oluyor, çünkü düşmanınızda 4 tane Dev Bomba Domuzları avlamak için hazır bekliyor. Birde arka arkaya dizilmişse hiç şansınız yok.

Köy Binası 10 Saldırı Taktiği

clash-of-clans-koy-binasi-10-saldiri-taktigi

Clash of Clans Köy Binası 10 Saldırı Taktiği

Her ne kadar sayı vermeyeceğim desemde internette bulduğum bu saldırı taktiğini paylaşmadan geçemeyeceğim. GoWiPe olarak geçen bu saldırı taktiğinde Golemler hasarın büyük kısmını alırken arkadan gelen Büyücüler ve Pekka bunun yanı sıra Barbar Kral ve Okçu Kraliçe temizliği sağlıyor. Zıplama ve Deprem büyülerini attığınız yerler ise çok önemli. Deprem Büyüsü ile yıkabileceğiniz en köşe kısmı seçip ön taraftaki duvarları ise Zıplama büyüsü ile geçmeyi tercih edin. Klan kalenize Golem ve Büyücü almanızı öneriyorum, bu sayede neredeyse ölümsüz bir tank ordumuz olacak. Tabiki de yukarıdaki sayılar ve seviyeler size göre istediğiniz şekilde değişebilir ama Zıplama büyüsünün en az 2. seviye olmasında yarar var.  Bu taktiği 11. seviye köy binasında da kullanabilirsiniz.

21 Yorum

  1. Adsız 13 Haziran 2015
  2. Emirhan Bostancı 6 Mart 2016
  3. Katliam 15 Mart 2016
  4. hamza yavuz 20 Nisan 2016
  5. Adsız 9 Mayıs 2016
  6. Adsız 11 Haziran 2016
  7. Süper İngiliz 10 Temmuz 2016
  8. Adsız 12 Temmuz 2016
  9. Unknown 20 Temmuz 2016
  10. Unknown 20 Temmuz 2016
    • coc 8 Aralık 2016
  11. Тале Чеферов 28 Ağustos 2016
  12. Adsız 10 Eylül 2016
  13. Murat Yadigar 8 Ekim 2016
  14. memo 12 Kasım 2016
  15. HNİCAT 14 Kasım 2016
  16. Emirhan 28 Ocak 2017
  17. Emirhan 28 Ocak 2017
  18. Kazım 25 Şubat 2017
  19. Arca 19 Temmuz 2017
  20. Arca 19 Temmuz 2017

Leave a Reply

%d blogcu bunu beğendi: